Алекс Кoлиер - за Драконианската раса и Паа Тал (Първа част)


Алфа Драконианците - рептилска раса състояща се от майстори генетици мислители на живота, според тяхна гледна точка всичко съществува под формата на природен ресурс.
Очевидно, е че Алфа Драконианците създават примитивната раса, която първо е била на Марс , а след това и на Земята.
След това нисшата  раса е била смесена с 21 други раси в резултат, на което примитивното създание е било модифицирано 22 пъти и крайния резултат е хомо сапиенс или днешния съвременен човек. Да, имаме 12 вериги на ДНК. Десет от тези нишки са взети от групата на Орион за да ни контролират и държат настрана или назад.
Защо ще искат да ни възпрепятстват? 
Причината поради която Орион иска да ни попречи, е че сме на ниво душа. Според Андромедианците ние хората сме част от групата енергии наречени още като Паа Тал.
Причината поради която Андромедианците използват думата Паа Тал е, че тя е драконианска дума, а те имат легенди в които са воювали с расата създала човешките форми на живот, които се противопоставили на Драконианската философия.
Паа Тал са създали форми на живот, които могат да се развиват самостоятелно и имат свободна воля. Драконианците обаче създават раси, чиято функция е да работят като природен ресурс за тяхно удоволствие. Така, че имаме две много различни философии.
Как групата от Орион са открили кои сме били, чрез изключителния ни диапазон от чувства. Ние сме много , много по-различни от всички други раси. Дори Андромедианците не разбират как можем да мразим една минута и след пет минути да сме миролюбиви и кротки.
На едно пътуване бях качен на борда на Андромедиански кораб и Визеъс (Vasais) наблюдаваше монитора плаващ в средата на помещението, а там се  показваше емисията новини от земята по която излъчваха  полицай, които прострелва чернокож мъж след което изтичва при него за да спаси живота му.
Визеъс нямаше представа защо полицаят прави това. Не можех да му обясня защото дори и аз не го разбирах.
Те са озадачени защо ние бихме могли да бъдем такава удивителна раса и да имаме възможностите, които имаме И ДА БЪДЕМ ТОЛКОВА НАСТЪРВЕНИ И ДА УНИЩОЖАВАМЕ СЕБЕ СИ. 
Веднъж, когато дойде на борда и другия Андромедианец Moraney, той гледаше Земята и при едно наблюдение  анализира състоянието на  атмосферата. Той изглеждаше много тъжен, и аз го попитах какво има.
Отговори ми: -  не разбират ли че всичко това е тук защото имат нужда от него?
Те не разбират как така ние просто  разрушаваме  нашата околна среда.
Не като да имаме друго място за да го направим.

Превод : А. Христева
Оригинал : http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles33.htm 
Сайта на Алекс Колиер : http://www.alexcollier.org/







Коментари

Популярни публикации